Kosthold og helse

HVORFOR ER MATEN OG NÆRINGSSTOFFENE SÅ VIKTIG?

Det vet vi etter hvert ganske mye om. Vi vet at det er gunstig å holde blodsukkeret stabilt og at det er lurt å ha et kosthold basert på ekte råvarer med mye næring.

Dette kan du også få til.
Kanskje setter du i gang din egen helserevolusjon!

Hva skal til for å spise seg til bedre helse?

Ta grep selv!

Her får du kunnskap og hjelp hvis du ønsker det! Det er aldri for sent å legge om kostholdet.

Knus mytene!

Har du blitt fortalt at det du spiser har minimalt å si for din helse? Det kunne ikke vært mer feil!

Test ut!

Det er ikke farlig å spise sunn mat. Hvorfor ikke prøve ut noe av dette og se selv om det virker?

Introtilbud!

Nytt nettkurs for deg som vil ned i vekt

Om få uker lanserer OptiKost et helt nytt nettkurs med stor grad av personlig oppfølging for deg som vil ned i vekt og forbli der. Her får du mulighet til å sette deg på liste og få et godt introduksjonstilbud når kurset blir lansert. E-postadressen din vil ikke bli brukt til noe annet enn dette.

Kosthold og helse er et enormt tema. Det viktigste for alle er å holde et stabilt blodsukker og å spise god og næringsrik mat. Start med disse artiklene og se om du blir inspirert til å ta tak. 

januar 30, 2019

Hva er et optimalt kosthold og hvordan finner du ditt?

februar 22, 2020

Jevn energi, smal midje og god helse med stabilt blodsukker

mars 7, 2020

God helse og stabil vekt med lavkarbo

mars 23, 2020

Gå ned i vekt uten sult, søtsug og kaloritelling

august 5, 2020

Hva er karbohydrater og hva er gode kilder?

august 22, 2020

11 gode kilder til sunt fett som holder deg mett

Hvordan komme i gang?

For å kunne spise deg til god helse og stabil vekt, hjelper det å forstå hva kroppen og hjernen din trenger for å kunne fungere best mulig. Jeg tror ikke noe på å bare gjøre noe uten å vite hvorfor det virker (eller ikke virker).  

Dessverre er det heller ikke én oppskrift som funker på alle. Vi er forskjellige og de forskjellene må det kanskje tas hensyn til. 

Noen kan sette i gang og teste ut tipsene i artiklene mine og få kjemperesultater, mens andre må prøve og feile før de kommer i mål. Sånn er det med alt her i livet og det kommer an på utgangspunktet ditt. 

Uansett vil du trenge kunnskap nok til å forstå hva kropp og hjerne trenger for å fungere optimalt. Kanskje vil du også ha nytte av hjelp og støtte til å gjennomføre endringer, nå målene dine og sikre varige resultater. 

Hvis du sliter med fordøyelsen, kan det være lurt å ta tak i den for å få mest mulig utbytte av å legge om kostholdet. Det hjelper ikke å spise sunt og næringstett hvis næringsstoffene ikke blir tatt opp. Gjelder det deg, kan du ta en titt på artiklene mine om å fikse fordøyelsen.

Jeg har selv lagt om kostholdet og fikset fordøyelsen og opplevd at det har bidratt til bedring av en rekke plager. Jeg brenner for at flere skal oppleve det samme, og det er det jeg ønsker å få til gjennom OptiKost.

Ønsker du hjelp til å legge om kostholdet?

Er du lei av å måtte finne ut alt selv og vil ha hjelp til å finne et optimalt kosthold som i tillegg vil ha en gunstig effekt på helsa?


Hos OptiKost får du personlig oppfølging og individuelt tilpasset veiledning via videomøte eller telefon.


Du får tilgang til et nettbasert kurs som gir deg den informasjonen du trenger underveis, samt konkrete oppgaver som vil ta deg i riktig retning i et tempo som passer deg og din hverdag.


Les mer og ta gjerne kontakt for en uforpliktende, gratis samtale for å finne ut om dette er noe for deg.


Følg OptiKost på Facebook

Få nyheter fra OptiKost:
Meld deg på nyhetsbrev

Send e-post til:
annegro@optikost.no