Spis deg til stabil vekt og bedre helse!

Ønsker du å finne ut om det er mulig å spise seg til bedre helse og bruke mat som medisin? Eller kanskje er ditt hovedfokus å forebygge eller komme i ditt livs form?

Uansett ønsker du en varig endring! Du er villig til å bruke litt tid og innsats på å lære hvordan mat påvirker kropp og hjerne slik at du kan finne ut av hva du trenger og trives best på. 

Ernæringsterapi med personlig veiledning er for deg som sliter med overvekt, fordøyelsesplager eller andre helseutfordringer og som trenger et opplegg som er helt tilpasset deg og dine behov.

Gjennom en-til-en konsultasjoner, informasjon i nettkursformat og tett oppfølging får du kunnskapen og ferdighetene du trenger for å legge om kosthold og livsstil til det som er optimalt for deg og din helse.

Ditt optimale kosthold


Vi finner fram til det kostholdet som gir deg stabilt blodsukker, jevn energi og stabil vekt, basert på naturlige råvarer og det du liker å spise.

En plan skreddersydd for deg


Vi tar utgangspunkt i dine mål og ønsker og finner ut hva du må gjøre for å nå dem på en måte som passer inn i din hverdag.

Støtte når du trenger det


Du blir fulgt opp gjennom hele prosessen. Oppfølging og støtte mellom konsultasjonene er inkludert i pakka og det er lov å stille spørsmål underveis!

Resultater som varer


Vi bryter ned store mål til små daglige oppgaver som tar deg i riktig retning. Når disse går på automatikk, har du fått en ny vane. 

Hva er ernæringsterapi?

Ernæringsterapi tar utgangspunkt i at det sannsynligvis finnes noen grunnleggende årsaker til kroniske problemer og sykdommer: 

  • Fordøyelsesproblemer
  • Et ukontrollert og svingende blodsukker
  • Ernæringsmangler
  • Stress, dårlig søvn og ugunstige miljøfaktorer

Alle disse bidrar til å skape diverse ubalanser i kroppen og fremmer kronisk betennelse som igjen er med på å bidra til utvikling av helseproblemer og sykdom.

Med det som utgangspunkt, fokuserer vi på tiltak som bidrar til å rette opp i ubalanser og på den måten gjør kroppen i stand til å helbrede seg selv. 


I hver konsultasjon vil vi sette opp konkrete oppgaver som du skal gjøre frem til neste konsultasjon. Noen oppgaver går ut på å lese noe for å øke kunnskapen, mens andre er konkrete ting du skal gjøre.

Hva du får av oppgaver kommer an på hvorfor du gjør dette og hva som er utgangspunktet ditt. Hvis fokuset ditt er å gå ned i vekt vil du få andre oppgaver enn hvis du har fordøyelsesproblemer som må fikses.

Hvor mange oppgaver du får hver gang, avhenger av hva du har tid til å gjøre. Det skal være overkommelig og passe inn i en mer eller mindre travel hverdag.


Her kommer litt mer info om hva du kan forvente deg hvis du starter på dette opplegget:

1. Forberedelser før oppstart

2. Første konsultasjon - 90 minutter

3. Tiden mellom konsultasjonene

4. Oppfølgings-konsultasjoner

Konsultasjonspakker og priser

Pakkene inkluderer en førstekonsultasjon på 90 minutter og et antall oppfølgingstimer på 60 minutter avhengig av hvilken pakke du har valgt.

Du kan velge mellom 2 forskjellige pakker. Det er ikke så lett å vite på forhånd hvor mange konsultasjoner du trenger. Hvis du er usikker og tror du kommer fort inn i det og ikke trenger så mye veiledning, start med den minste. Du kan også kontakte meg på e-post annegro@optikost.no, så finner vi ut hva som er den beste veien videre for deg. 

Etter gjennomført startpakke, vil det være mulig å bestille enkeltkonsultasjoner etter behov eller en ekstrapakke på 4 konsultasjoner.

Kjøp av pakke gjøres i forkant ved å velge riktig pakke og klikke "Kjøp". Du må da først registrere en bruker og så vil du bli tatt videre til betaling med kort. Når betalingen er gjennomført, kommer du til en side med informasjon om hva som skjer videre.

Konsultasjonene gjennomføres via videomøte eller på telefon. 

Minipakke

4 konsultasjoner totalt.


For deg som vet du vil komme raskt opp å stå på egne ben.4200,-

(inkl. mva)     

Full pakke

8 konsultasjoner totalt


For deg som vil ha oppfølging over en lengre periode.6900,-

(inkl. mva)     

Ønsker du å betale med faktura eller å dele opp betalingen, ta kontakt så ordner vi det. Se salgsbetingelsene for detaljer om angrerett og avbestilling. 

Om OptiKost

God helse er et verktøy!

Jeg heter Anne Gro, og det er jeg som kommer til å bli din veileder hvis du bestemmer deg for å starte opp med noe av dette. Jeg fikk selv hjelp til å spise meg frisk i 2009 etter årevis med leting etter noe som ville fikse mine helseproblemer. Nå har jeg startet OptiKost for å hjelpe andre til å gjøre det samme. Du kan lese mer om OptiKost her.

Nå - drøyt 10 år senere - er dette status:

Jeg har ikke lenger en fordøyelse som ødelegger ferier og gjør meg slapp og energiløs og mest opptatt av om det er et toalett i nærheten.

Jeg våkner ikke lenger med følelsen av å ha 20 kniver i ryggen, og lurer på om jeg kommer ut av senga om fem år.

Jeg har ikke lenger bronkitt eller bihulebetennelse flere ganger i året. Jeg savner ikke de hostekulene som kjentes ut som om begge lungene hadde kollapset og lufta kom verken ut eller inn.

Jeg savner heller ikke de dagene hvor energien var fraværende, humøret var flatt og motivasjonen var på bunnivå.

Jeg vet akkurat hva jeg skal spise for å holde energien jevn, sulten og salt/søtsuget borte og vekta stabil.

Dette var noen av mine utfordringer. Du har sikkert andre.  Men løsningen er mer eller mindre det samme. God fordøyelse, stabilt blodsukker, næringsrik mat og tilskudd etter behov, lite stress og god søvn.

Å komme dit krever både økt kunnskap og endring av vaner. Det kan jeg hjelpe deg med!

Følg OptiKost på Facebook

Send e-post til:
annegro@optikost.no