Spis deg til stabil vekt og bedre helse!

Individuelt tilpasset kostholdsveiledning og ernæringsterapi passer for deg som sliter med overvekt, fordøyelsesplager eller andre helseutfordringer.

Du ønsker å finne ut om det er mulig å spise seg til bedre helse og bruke mat som medisin. Det passer også for deg som ønsker å forebygge eller komme i ditt livs form.

Du ønsker en varig endring! Du er villig til å bruke litt tid og innsats på å lære hvordan mat påvirker kropp og hjerne slik at du kan finne ut av hva du trenger og trives best på.

Tjenester

Gratis konsultasjon

Usikker på om dette er noe for deg eller hvilken tjeneste du skal velge? Bestill en gratis, uforpliktende konsultasjon


Nettkurs - Ned i vekt

Et nettkurs for deg som ønsker å gå ned i vekt på en naturlig og sunn måte. Stor grad av oppfølging og støtte underveis.


Personlig veiledning

Vi jobber sammen i en lenger periode og har et helhetlig fokus. Passer for deg som ønsker å ta større grep og vil ha tett oppfølging.


Se salgsbetingelsene for detaljer om angrerett og avbestilling. 

Om OptiKost

God helse er et verktøy!

Jeg heter Anne Gro, og det er jeg som kommer til å bli din veileder hvis du bestemmer deg for å starte opp med noe av dette. Jeg fikk selv hjelp til å spise meg frisk i 2009 etter årevis med leting etter noe som ville fikse mine helseproblemer. Nå har jeg startet OptiKost for å hjelpe andre til å gjøre det samme. Du kan lese mer om OptiKost her.

Nå - drøyt 10 år senere - er dette status:

Jeg har ikke lenger en fordøyelse som ødelegger ferier og gjør meg slapp og energiløs og mest opptatt av om det er et toalett i nærheten.

Jeg våkner ikke lenger med følelsen av å ha 20 kniver i ryggen, og lurer på om jeg kommer ut av senga om fem år.

Jeg har ikke lenger bronkitt eller bihulebetennelse flere ganger i året. Jeg savner ikke de hostekulene som kjentes ut som om begge lungene hadde kollapset og lufta kom verken ut eller inn.

Jeg savner heller ikke de dagene hvor energien var fraværende, humøret var flatt og motivasjonen var på bunnivå.

Jeg vet akkurat hva jeg skal spise for å holde energien jevn, sulten og salt/søtsuget borte og vekta stabil.

Dette var noen av mine utfordringer. Du har sikkert andre.  Men løsningen er mer eller mindre det samme. God fordøyelse, stabilt blodsukker, næringsrik mat og tilskudd etter behov, lite stress og god søvn.

Å komme dit krever både økt kunnskap og endring av vaner. Det kan jeg hjelpe deg med!

Fokusområder

Ernæringsterapi tar utgangspunkt i at det sannsynligvis finnes noen grunnleggende årsaker til kroniske problemer og sykdommer: 

  • Fordøyelsesproblemer
  • Et ukontrollert og svingende blodsukker
  • Ernæringsmangler
  • Stress, dårlig søvn og ugunstige miljøfaktorer

Med det som utgangspunkt, fokuserer vi på tiltak som bidrar til å rette opp i ubalanser og på den måten gjør kroppen i stand til å helbrede seg selv.

God fordøyelse

Fordøyelsesplager er svært vanlige. Så vanlige at de fleste tror det er normalt å være både oppblåst og ha sure oppstøt. Det er det ikke! Hvordan står det til med din fordøyelse? Test den her!

Sjekk også ut bloggen min. Der er det mange artikler om det å fikse fordøyelsen.

Stabilt blodsukker

Det er ikke til å komme bort fra at vi får i oss mye brød, ris, pasta, brus, kaker og godterier her i Norge. Samtidig får de fleste i seg altfor lite av gode fettsyrer.

Resultatet blir svingende energi og ujevnt humør fordi blodsukkeret går opp og ned som en jojo i løpet av dagen. Hvilke konsekvenser det kan få for din helse kan du lese mer om i denne artikkelen.

Optimal næringsstatus

"Spis variert og sunt, så får du i deg det du trenger". Det er stort sett rådet man får og den generelle holdningen blant mange. Samtidig selges det temmelig mye kosttilskudd, så her er det noe som ikke stemmer.

Les mer

Bedre søvn, mindre stress, renere miljø

De fleste lever et hektisk liv med krevende jobb og mange aktiviteter på fritiden med familie og venner. Man ønsker å få med seg alt og være på topp 24/7, selv om det kan gå på helsa løs. 

Les mer

Følg OptiKost på facebook og LinkedIn

Hold deg oppdatert:
Meld deg på nyhetsbrev

Send e-post til:
annegro@optikost.no